La Chikolodenn artisanale conservenfabriek

La Chikolodenn is een ambachtelijke conservenfabriek van Bretonse gastronomische recepten, genoemd naar het hoofddeksel van St-Pol de Léon in Noord-Finistère. In 2004 besloot Frédéric Aubin zijn paradepaardjes te verpakken om ze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De conservenfabriek was aanvankelijk een klein bedrijf dat in de loop der jaren en door het succes van de producten groeide. Vandaag, zijn het meer dan veertig producten die aan u worden voorgesteld, kom zo binnen om ze te ontdekken!
De recepten van La Chikolodenn, gemaakt met lokale producten, zijn grotendeels geïnspireerd door de Bretonse keuken. Kig Ha Farz, gekookte gerechten, kleine Bretonse patés, rillettes uit de zee, tartaar van zeewier en groentespreads... het is in het hart van Bretagne dat elk recept zijn ingrediënten haalt. Sinds de oprichting is de conservenfabriek een klein familiebedrijf gebleven met een handvol werknemers. Gesterkt door zijn succes biedt het bedrijf elk jaar nieuwe creaties aan in zijn verschillende conservenassortimenten.



Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.