Christine Le Tennier

Waarom zeewier?                     

Ten eerste, voor het natuurlijke. Wild zeewier wordt met de hand geplukt aan de kusten van Noord-Finistère, die prachtige zeewiervelden heeft. Ze worden dan binnen 24 uur opgeslagen om hun versheid te bewaren. Dan voor de voordelen! Deze zeegroenten, rijk aan antioxidanten, vezels, eiwitten en sporenelementen, hebben een uitzonderlijke voedingswaarde. Eindelijk, voor de originaliteit en de smaak! Hun verbazingwekkende gejodeerde smaak, subtiel en verfijnd, maken uw smaakpapillen wakker. Elke variëteit onderscheidt zich door zijn eigen unieke smaak. Wij nodigen u uit om zonder verder uitstel deze natuurlijke rijkdom van Bretagne te ontdekken die nog weinig bekend is.  


Une gamme de produits variée et étendue

Christine Le Tennier smeerpasta zijn recepten met handgeplukte zeewier in het noorden van Finistère die uw gasten zullen verrassen bij het aperitief! Gedurfde producten zoals de tartinable de la mer algues, échalotes et citron, le tartinable mémé Odette algues, chou rouge et gingembre  en ook tartinable Glénan dulse, pommes granny smith & chouchenDeze smaken en ingrediënten zijn typisch Bretons en 100% plantaardig, zonder GGO of palmolie. Christine Le Tennier smeerpasta assortiment neemt je ook mee op reis aangezien ze ook een assortiment hebben van andere landen: innovatieve en unieke recepten met een kundige selectie kruiden. Laat u verleiden door de Mexicaanse smeerpasta van dulse, peper en jalapeño:tartinable Mexico dulse, poivron et piment Jalapeño


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.