Ons Concept        

Hetleven wordt steeds duurder en we eten steeds minder kwaliteit en goede producten. Vanuit dit principe zijn we erin geslaagd om het tegendeel te bewijzen. Wij kunnen i verzekeren  het is niet nodig om veel te betalen om goed en gezond te eten.  

Het begon allemaal in 2010 toen we kennis maakte met een uitstekende visgroothandel, maar wie groothandel zegt, zegt dat je moet kopen per vis, dus per sardine of ... per hele kabeljauw!

We stelden daarom aan buren en vrienden voor om de aankoop te delen en al snel waren er meerdere van ons meteen tevreden !

Het enige woord dat steeds naar boven komt is « kwaliteit »

Dankzij ons concept bieden wij u versheid, kwaliteit en lage prijzen. Wist u dat onze vis bijna altijd goedkoper is dan supermarkten omdat we alleen bestellen wat u besteld heeft. Dit betekent "Zero Waste" in een tijd waar onze planeet stikt. Voor biologische groenten en fruit,  passen wij die "zero waste" regel ook toe wat ervoor zorgt dat u kwaliteitsvoedsel krijgt voor een prijs die vell lager is dan alle klassieke biologische merken.

    Alle vrijdagen hebben we
een levering van verse vis in Limal

 

Sole

Steenbolk

Brasem

Schelpen

Zwaardvis

Schol

Makreel

Oesters

Tarbot

Paling

Tonijn

Kreeft

Kabeljauw

Rode vis

Heilbot

Krab

Zalm

Baardvis

Lieu

St -Jacobsvrucht

Zeeduivel

Sardines

Straalvis

Langoustines

Lionfish

Bar &  lijn Bar

Octopus

  

           Kwaliteit, smaak en ultraversheid, geen uitstalling op een kraam

           Beste prijs van de dag (wij onderhandelen de prijzen voor u net zoals voor ons)
Sinds 2010,hebben we de kans gehad om geweldige mensen te ontmoeten die ons in staat hebben gesteld om kwaliteitsproducten aan te bieden? Als je iedereen opsomt, loop je het risico iemand te vergeten, dus wij wensen iedereen te bedanken om onze slogan "de passe voor de smaak" te kunnen waarmaken dag na dag.

Bestelprincipe : wij bieden u wekelijkse een niet-uitputbare selectie van vis en schaaldieren en plaatsen onze bestelling op donderdagochtend bij de groothandel.

Nous vous proposons également une liste de légumes frais qui viennent de chez Interbio ou de de la Coopérative bio de Hesbaye. Ici aussi, vous stipulez vos désirs (3 kg de carottes, 2 courgettes, ....).

 Pour la viande nous coopérons avec Fabienne et Jules qui ont une boucherie à la ferme à Liernu.

Op vrijdag wordt de vis, die 'savonds arriveert, door specialisten naar uw wensen (filet, steak, ...) gesneden zodat u' s middags uw bestelling kan afhalen.

         Vrijdagtussen 16.00 en 19.00 uur (of op afspraak)

         Meteen ahhalen in  Limal, 22 Avenue de la Calèche (ingang aan de zijkant van het huis)